Přeskočit na obsah Přeskočit na hlavní menu

Letní kino v Rozsochách

Autor Alena Jarošová, publikováno 22. 6. 2021. Aktuality.

Další kulturní akcí, která se po uvolnění opatření vyhlášených proti koronoviru, v naší obci uskuteční, bude letní kino.

Promítat se bude od 16. do 18. července na hřišti TJ Rozsochy. Pro letošní letní kino byly vybrány tyto filmy:

V pátek 16. července se bude promítat česká komedie „Ženská pomsta“. Film je úsměvným pohledem na mužskou krizi středního věku a oslavu ženské solidarity. V hlavních rolích hrají: Jana Paulová, Mahulena Bočanová, Eva Vejměnková, Petr Rychlý, Robert Jašków, Miroslav Etzler, Dana Morávková, Jakub Kohák a další.

V sobotu 17. července bude připraven český film „Šarlatán“.  Strhující životopisné drama vyjímečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí. Hrají: Ivan Trojan, Josef Trojan, Juraj Loj, Jaroslava Pokorná, Miroslav Hanuš, Jan Budař a další. Film byl oceněn pěti Českými lvy (nejlepší celovečerní film, nejlepší režie, nejlepší herec v hlavní roli, nejlepší kamera a nejlepší zvuk).

V neděli 18. července se bude promítat film,  „Bábovky“. Příběhy hrdinů filmu ukáží, že některá setkání dokáží navěky změnit život. Všichni jsou totiž propojeni vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Film mapuje současné partnerské a rodinné vztahy. Předlohou filmu je kniha Radky Třeštílkové.

Začátek promítání bude po setmění v 21 hodin a 21 minut.

Všichni jsou srdečně zváni.

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.