Přeskočit na obsah Přeskočit na hlavní menu

Dětský den, mezi kapkami deště

Autor Josef Smolka, publikováno 21. 6. 2016. Slavnosti.

Sobota 4. června znamenala v Rozsochách pro všechny děti sváteční den. Byla pro ně totiž připravena pohádková cesta kolem obce, plná her, zábavy a sladkostí. Prostě takový „dost dobrý“ dárek ke dni dětí.

Protože však naši zdejší IT meteorologové předpovídali deštivo, tak se nakonec pohádková cesta odehrávala na místním fotbalovém hřišti TJ Rozsochy, kde byla možnost úkrytu, v případě větší nepohody. A věřte – nevěřte, přestože místy poprchalo, tak se hřiště hemžilo malými i většími hravými dětmi, které si, vyzbrojeny pláštěnkami,  svoje skotačivé odpoledne nerušené užívaly.

Protože však naši zdejší IT meteorologové předpovídali deštivo, tak se nakonec pohádková cesta odehrávala na místním fotbalovém hřišti TJ Rozsochy, kde byla možnost úkrytu, v případě větší nepohody. A věřte – nevěřte, přestože místy poprchalo, tak se hřiště hemžilo malými i většími hravými dětmi, které si, vyzbrojeny pláštěnkami,  svoje skotačivé odpoledne nerušené užívaly. Bylo tady totiž připraveno opravdu spoustu neodolatelných her a zábavy. Na každého čekalo 8 stanovišť, kde různé pohádkové bytosti rozdávaly nejen  úkoly, ale především sladké odměny za jejich splnění. Finální odměnou však bylo tradiční menu dětského dne. Párek, limonáda a jako dezert, zmrzlina.

Přestože počasí nám letos opět moc nepřálo, tak jsme se dosyta vydováděli i mezi kapkami deště a těšíme se na příště. A děkujeme Mateřské škole, Základní škole, spoustě dobrovolníkům, zkrátka všem, kdo se o dětské odpoledne zasloužil.

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.