Přeskočit na obsah Přeskočit na hlavní menu

Děti si užívaly karneval ve stylu pohádky

Autor Josef Smolka, publikováno 19. 2. 2016. Kultura.

 

Už jsme si zvykli na to, že začátek roku dětem zpestřují místní divadelní ochotníci karnevalem. Ten letošní byl pořádaný v pohádkovém stylu a vzhledem k tomu, že doba jeho konání tak trochu kopíruje Masopust, tak se malí pohádkoví hrdinové sešli na parketu orlovny v Rozsochách už v sobotu 6. února.

Karnevalovým děním děti provázela nerozlučná večerníková dvojice, motýl Emanuel a Maková panenka. O hladký průběh množství her se starali pohádkoví asistenti, kteří děti vedli přímo na parketu, aby na sále vládla legrace, veselá nálada a ani sebemenší náznak chaosu. Věřte tomu, že si děti karnevalu užívaly tak, jak se na takovou pohádkovou akci patří. Skotačení, cvičení, hry, tombola, to všechno nakonec naše pohádkové hrdiny příjemně unavilo natolik, že se po třech hodinách začali pomalu rozcházet domů.

Děti se pobavily, rodiče byli rádi, že se radují děti, pořadatelé měli dobrý pocit z toho, že udělali něco užitečného, prostě bohulibě strávené odpoledne, za které si jeho pořadatelé zaslouží velké poděkování.

Augustin Holý

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.