Přeskočit na obsah Přeskočit na hlavní menu

LETNÍ DOVÁDĚNÍ S VYSOČINOU

Autor Josef Smolka, publikováno 10. 7. 2013. Aktuality.

Letní dovádění s Vysočinou bylo skvělé!

Proč si jednou za čas pořádně nezadovádět? Tak tuhle otázku jsme si společně s Hitrádiem Vysočina a zástupci Kraje Vysočina u nás v Rozsochách položili v neděli 21. července a ihned jsme si na ni všichni kolektivně odpověděli – jak jinak než činy, tedy dováděnímFotka: Letní dovádění s Vysočinou - ROZSOCHY 21.7.2013 OD 15:00 HODIN, HŘIŠTĚ TJ ROZSOCHY Akce pro celou rodinu plná soutěží, zábavy a dobré muziky. Přijďte se za námi podívat a užít si Letní dovádění s námí!  Hitrádio Vysočina opět jede užít si léto s lidmi po celém kraji. A bude to jízda, jakou ve vší skromnosti umí udělat jenom náš promotým v čele s Milanem Řezníčkem.  Těšte se například na: •grilované speciality a vychlazené pivo Ježek •malování na obličej, skákací hrad a další atrakce nejen pro děti •volbu Miss Letní dovádění •kapelu Umí Hovno •odpoledne plné soutěží s Milanem Řezníčkem •promotým Hitrádia Vysočina •speciálního hudebního hosta •dárky pro děti i seniory •ochutnávky regionálních potravin Kraje Vysočina •Každý návštěvník navíc může získat slevový pas Rodinných a Senior pasů Kraje Vysočina  Prostě akce pro celou rodinu plná soutěží, zábavy a dobré muziky. Přijďte se za námi podívat a užít si Letní dovádění s námi!  Letní dovádění s Hitrádiem Vysočina  21.7. Rozsochy (Žďársko)  28.7. Košetice (Pelhřimovsko)  04.8. Havlíčkova Borová (Havlíčkobrodsko)  11.8. Dobronín (Jihlavsko)  18.8. Vladislav (Třebíčsko)  25.8. Vepříkov (Havlíčkobrodsko)

Letní dovádění s Hitrádiem Vysočina a Krajem Vysočina bylo skvělé, posuďte sami…

Od 15 hodin se zaplnilo krásně svěže zelené hřiště TJ Rozsochy lidmi místními i přespolními, mladými i moudrými, především však zvědavými. Dlužno napsat, že kromě zvědavosti je sem přilákala i chuť na pivo, čerstvý steak, a také chuť k dovádění. Prostě vyhlídka na výborně strávené odpoledne, které proběhlo pod taktovkou Milana Řezníčka, známého moderátora Hitrádia Vysočina a za zvuku skvělé kapely, která v rozporu se svým názvem uměla velmi mnoho. Na své si přišli i vyznavači populární muziky, kteří se dočkali mistra Karla Gota, a vůbec jim nevadilo, že byl pouze v revival provedení.

Kromě vydatné porce kultury jsme si však i velmi vydatně a mnohdy i odvážně zadováděli, skoro se mi chce až napsat zablbli. Děti se naučily mnoho nových tanců, dospělí se naučili mnoho nových her, dokonce jsme za zvuku melodie ze známé komedie Slunce seno.. zvolili Miss dovádění 2013. Zkrátka to nemělo chybu.

Je však známo, že dobré akce v sobě zpravidla spojují kromě příjemného i užitečné a bylo tomu i v tomto případě. Letní dovádění s Vysočinou mělo za úkol propagovat slevové Rodinné a Senior pasy Kraje Vysočina. A jak je již patrno z názvu, jedná se o zvýhodnění výše uvedených skupin lidí. Podstatou je vytvoření a realizace systému poskytování slev a dalších výhod. Zapojení se do projektu je zdarma. Na základě registrace je účastníkům vystavena karta, tedy pas. Podmínkou je  trvalé bydliště v zapojeném kraji, u seniorů věk alespoň 55 let  a u rodin alespoň jedno dítě do 18 let. Držitelé pasů mohou využívat slevy nejen na území celé České a Slovenské republiky ale také v oblasti Dolního Rakouska.

Naše velké a srdečné díky, nejen za velmi příjemně strávené odpoledne, ale i za výše zmíněné pasy, patří Kraji Vysočina, celému týmu Hitrádia Vysočina, všem sponzorům Letního dovádění a v neposlední řadě i TJ Rozsochy, za zapůjčení fotbalového hřiště.

 

moderátor Hitrádia Vysočina Milan Řezníček a starosta obce Augustin Holý – zahájení

 

radní Kraje Vysočina pro sociální oblast Petr Krčál – patron Rodinných pasů a Senior pasů

 

kapela hrála opravdu zvesela a nedostála svému názvu (kapela Umí Hovno)

 

Karel Gott – Revival Morava

 

moderátor Milan Řezníček to s dětmi celé odpoledne pěkně roztáčel

 

 

o děti bylo skvěle postaráno, nenudily se ani chvilku…

 

na této akci bylo všechno možné…dokonce nám i sněžilo

 

soutěžili i dospělí, disciplíny byly opravdu netradiční…

 

 

 

 

 

Děkujeme všem, kteří se na této letní akci podíleli!

 

 

 

 

 

 

Komentáře (0)

Zatím žádný komentář.

Přidejte váš komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná.